پنجشنبه 11 تير 1405 - Thu 02 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 218727
    تاریخ انتشار: 09/بهمن/1399 - 18:17

    عاقبت دلفین "دلفیناریوم برج میلاد" چه شد؟

    رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران جزئیاتی از آخرین وضعیت دلفیناریوم برج میلاد را تشریح کرد.

     عاقبت دلفین "دلفیناریوم برج میلاد" چه شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از تسنیم  به منظور حمایت از حقوق حیوانات، آخرین دلفین باقیمانده در مجموعه "دلفیناریوم برج میلاد"، چندی پیش با حضور کارشناسان سازمان محیط زیست و در شرایط استاندارد از این مجموعه خارج و دلفیناریوم برج میلاد پس از بیش از پنج سال فعالیت، برای همیشه تعطیل شد؛ این در حالی است که در فروردین‌ماه امسال، روابط عمومی برج میلاد در اطلاعیه ای رسمی، پایان فعالیت "دلفیناریوم برج میلاد" را اعلام کرده بود.

    "کاسیا" آخرین دلفین باقیمانده در دلفیناریوم مجموعه برج میلاد بود که در ماههای گذشته تا فراهم شدن شرایط انتقال، در بهترین شرایط در این مجموعه نگهداری شد و در نهایت با همکاری، نظارت و حمایت کارشناسان و سازمان محیط زیست، شرایط انتقال این دلفین به جزیره کیش و آماده‌سازی برای رهاسازی، مهیا شد.
    حالا محمد کرمی رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران با اشاره به وضعیت انتقال این دلفین، اظهار کرد: مجوز انتقال "کاسیا" به جزیره کیش صادر شده و قرار بر این بوده که این دلفین به "دریای سیاه" منتقل شود، اما هنوز شرایط برای انتقال آن مهیا نشده است.

    وی با اشاره به علت منتقل نشدن این دلفین به خارج از کشور و دریای سیاه، گفت: به دلیل اینکه این دلفین پرورشی است، می‌بایست شرایط خاصی را طی کند تا بتواند به آب‌های آزاد منتقل شود، این شرایط هنوز برای "کاسیا" مهیا نشده است.

    رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: باید این دلفین از لحاظ جسمی و شرایط فیزیکی و نیز وضعیت زیست در آب‌های آزاد آمادگی پیدا کند که تا به این شرایط برسد، در جزیره کیش نگهداری می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما